Vinjevegen

                                   VÅRBREV 2018

Det våres, men det tar nok litt tid før vinteren forlater Lauvåsen. Fremdeles er det utrolig mye snø igjen. Det har vært en fantastisk vinter for alle som er glad i å gå på ski. Sist helg var ideell for skareturer innover fjellet, hard skare med noen cm mjuk styresnø på toppen.

Tidligere i vinter har løypene vært kjempefine, samarbeidet og etablering av felles ansvar for løypekjøring med Vinjevegen Vel fungerer veldig bra. Det er Vinjevegen/Lauvåsen løypemaskin SA som har ansvar for både løypemaskin og sporsetting med skuter og derfra lønnes Stor-Elvdal Røde Kors for kjøring av våre interne løyper. 67 hytteeiere har bidratt med frivillig løypeavgift i år - stor takk til disse. Dette er 3 hytter mer enn i fjor – skulle så gjerne sett at flere så verdien av å få oppkjørte løyper i området. Vi balanserer akkurat med tanke på å kunne opprettholde det samme løypenettet som finnes i dag. Nesten hele Lauvåsen sitt bidrag inn til Vinjevegen/Lauvåsen løypemaskin SA går til å betale Røde Kors og lite til drift av løypemaskina og til avsetting av midler til nytt utstyr. Stor-Elvdal Røde Kors hadde nesten 100 timer på skuteren for å kjøre løypene internt i Lauvåsen i år. Løypemaskina kjører hovedtraseen – runden om Helaksetra. 

Det er enda ikke for sent å betale – herved oppfordres de som ikke har betalt inn i år til å betale 

kr 900 til kontonummer: 1822 57 57565. 

Mailadresser:

Husk å melde fra til oss hvis mailadresse eller adresse endres. Vi har fremdeles mange vi ikke har mailadresse til – å sende ut brev og beskjeder på mail sparer oss både for mye arbeid og porto.

Dere kan enten ringe Berit på 957 29118 eller sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Strøm:

Eidsiva ønsker at hytteeiere i Lauvåsen skal ha enkontaktperson som de kan bruke, og som hytteeiere kan kontakte hvis de har spørsmål underveis. Denne personen blir bindeledd mellom Eidsiva og hytteeierne. Styret har ingen annen fullmakt enn å kvalitetssikre prosessen, og har derfor spurt en person som ikke har noen relasjon til styret. Det er også hytteeiere som ikke er medlem av hytteeierforeningen.

Guri-Anette Kjelgum, ny hytteeier i Kletten, har sagt seg villig til å være denne kontaktpersonen.

Guri-Anette har mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det er fremdeles ikke noe nytt å melde om, annet at Eidsiva jobber med å beregne kostnader knyttet til framføringen av strøm.

Dugnadgrupper:

I stedet for å gjennomføre dugnad en bestemt dato foreslo styret på årsmøtet at dugnad 2018 organiseres gjennom ulike dugnadsgrupper som gis ansvar for bestemte oppgaver, og at medlemmer i hytteforeningen melder seg på den dugnadsgruppa som passer den enkelte. Se eget notat vedlagt denne utsending.  

Fra Styret


Copyright © 2016. All Rights Reserved.