Dugnadsgrupper

Skrevet av Berit Christensen

Organisering av dugnad

I stedet for å gjennomføre dugnad en bestemt dato ble det vedtatt på årsmøtet etter forslag fra styret,  at dugnad 2018 organiseres gjennom ulike dugnadsgrupper som gis ansvar for bestemte oppgaver, og at medlemmer i hytteforeningen melder seg på den dugnadsgruppa som passer den enkelte.  Det ble etablert følgende dugnadsgrupper:

  • Merke turstier
  • Merke og rydde skiløyper
  • Ha oppsyn med bryggene
  • Holde orden ved gapahuken
  • Ha oppsyn med bruer og klopper
  • Rydde lekeplassen
  • Ha oppsyn med oppslagstavlene
  • Utbedre Lauvåsvatnet

Nedenfor er gruppene satt opp med de som meldte seg under årsmøtet. På årsmøtet var ca 30  av ca. 235 hytter/setrer representert-  det burde være et potensiale på å få med flere. Her er det mulighet for å bidra for felleskapet og for å gjøre Lauvåsen til et enda bedre sted å være. Er det områder som dere ser dere kan bidra så meld fra til Berit på tlf. 957 29 118 eller mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

De som står øverst under hver gruppe har vi gitt et koordineringsansvar for gruppa. 

Er det behov for innkjøp for å få gjort oppgavene så ta kontakt med kasserer Ove Sætereng,

tlf. 959 41 304, mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Merke turstier:

Familien Solheim, mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Familien Kværneng, tlf. 934 25 903

Merke og rydde skiløyper:

Odd Erling Lange, tlf. 404 49 929, mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 – leder i løypeutvalget

Roar Nyberget, tlf. 907 67 496, mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Morten Rogstad, tlf. 932 51 245, mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Øystein Aamodt, tlf. 951 50 813, mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Geir Kværneng, tlf. 934 25 903

Ha oppsyn med bryggene:

Holde orden ved gapahuken:

Arne Mæhle, mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ha oppsyn med bruer og klopper:

Rydde lekeplassen:

Lene Engebretsen Bakken, tlf. 996 09 147

Tron Elstad, tlf. 413 26 687, mailadresse:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Marit Østmoe Andersen, har seter på vollen (Egga) – har ikke tlf. eller mailadresse

Ha oppsyn med oppslagstavlene:

Utbedre Lauvåsvatnet:

Dag Woldmo, tlf. 959 88 406, mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Erik Ingjerd, tlf. 959 65 911, mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åge Møllerbakken, tlf. 911 29 498, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Det er 3 grupper hvor ingen har meldt seg. 

Oppsyn med bruer og klopperer å sette brua innerst på C-feltet på plass igjen, den er som regel ute av stilling hver vår. Vi er spent på om den nye kloppen i stien opp til Vinjestøtta tåler vårløsninga – det blir denne gruppa si oppgave å sjekke det, ordne opp eller melde fra til styret dersom det er omfattende skader.

Det samme gjelder bryggene og oppslagstavler. Ser bl.a. at oppslagstavla/skiltet inn mot Kollen (B-feltet) begynner å stå litt på skjeve. Dessuten rydde på tavlene hvis det som står der er helt utgått på dato. Ikke så mye hver enkelt sak, men som blir mye dersom summen av dette legges på styret.