Løypelaget - nyheter

loypemaskin ikon3

Det snør ikke ferdige skiløyper! Uten det frivillige løypebidraget blir det ingen løyper!

Løypemaskina og dyktige kjørere gir oss gode skispor som gjør skituren til en enda finere opplevelse. Gå inn på Skisporet.no og se hvor løypemaskina er til en hver tid i det ca. 70 km lange løypenettet vårt.

STØTT OPP OM LØYPEMASKINA VÅR!

Se oppdartet løypestatus på skisporet.no


 

Løypemelding - helga 17. og 18. april 2021

Skrevet av Berit Christensen

Yr.no  melder strålende vær på fjellet til helga. Det kan bli ei fantastisk "finale-helg" på ski, og det blir den siste helga denne sesongen for kjøring av løyper!

Alt utenom Blakersmoen vurderes kjørt - følg med Skisporet.no.

God tur!

Løypemelding for påsken 2021

Skrevet av Berit Christensen

Nærmer seg påske, litt ruskete start rent værmessig i Palmehelga. Løypekjørerne må ta hensyn til vær og vind, varmegrader og regn/snø. Vi skal gjøre det best mulig og ta valg slik at vi forhåpentligvis bevarer skiløypene gjennom påsken. Skuterløypene på Lauvåsen kjøres først på søndag pga været som er meldt på lørdag. Det legges ut melding på FB da tilførselsløyper på Tryvang er kjørt. Løypemaskina kan følges på skisporet.no. 🐥🐣🐥🐣😎. God påske og god skitur!

Løypemelding i vinterferieukene, uke 8 og 9

Skrevet av Berit Christensen

Sammen med løypekjørerne er det lagt en plan for kjøring med både skuter og løypemaskin disse ukene. I tillegg til den vanlige grunnløypa vil tilførselsløyper bli kjørt med skuter, løypa inn mot Tittilsjøen og Skarvvola er tenkt kjørt med løypemaskina. Følg med på skisporet.no hvis dere lurer på hvor det er kjørt. 

 

Løypemelding - helga 5.-7. februar 2021

Skrevet av Berit Christensen

Hele løypenettet ble kjørt forrige helg, i tillegg ble fjelløypa på Tryvang tråkket. Løypene har holdt seg veldig bra denne uka - derfor er ikke hele løypenettet kjørt på nytt i dag. Se skisporet.no hvor det er nykjørt. 

Skisporet.no er også oppdaterte løyper på skisporet.no. Løypene er endret slik at de matcher med årets traseer. I tillegg er det lagt på en del informasjon, både i form av løypenavn og "POIer".