Vinjevegen

I dag økte kontoen til løypemaskina med kr. 30 000,-! Dette er midler som kommunen har bevilget etter søknad til kulturetaten.  Styret meget godt fornøyde med tilskuddets størrelse, og vi setter umåtelig stor pris på denne støtten som gjør oss i stand til å holde god løypestandard både på Vinjevegen og Lauvåsen.

En stor takk til Stor-Elvdal kommune ved kultursjefen og politikerne!

1.mars er betalingsfristen for den frivillige løypeavgiften på kr. 900,- pr. hytte. Håper at mange bidrar for uten inntekter kan vi ikke kjøre løyper. Pr. i dag ligger vi langt unna det budsjetterte på inntektssiden.

Det snør som kjent ikke ferdige løyper, men etter alle de positive tilbakemeldingene etter løypekjøringen i Vinterferien, så håper vi at det ikke blir kun med gode ord, men også penger i kassa.

Det er også fremdeles mulig å bli andelseier ved å betale kr. 3000,- til kto 1822.57.57565

Løypemelding 8

Vinden ser ikke ut til å spakne i morgen,onsdag. I ettermiddag var det et ufyselig vær i Fjell-løypa, og i morgen blir kun Blakersmorunden og Tom-løypa fra Tryvang Øst til gapahuken kjørt, dersom ikke været gir seg.

Takk og pris for at far og sønn Sollien var på vinterferie! Midt under styremøtet i vellet i kveld ,fikk jeg telefon fra en fortvilet bestefar som sa at barnebarna ikke hadde kommet hjem etter en liten skitur. Simen dro med en gang etter scooteren og med faren bakpå, dro de innover mot Negårdsvatna. Der var de ikke ,så ferden gikk rundt Skramsvola og til Tittelsjøen. Men ingen unger å se før de plutselig fikk se et lys. Ungene stod under et tre, frosne,sultne og redde. Med alle 4 bakpå scooteren, gikk ferden tilbake til hytta hvor gleden var stor både hos mor, besteforeldre og de to redningsmennene,Simen og Tom Sollien!

Løypemelding 8

I morgen tidlig blir Vinjeløypa kjørt først til Vinjestøtta, deretter Lauvåsrunden med akebakke, for deretter å kjøre fra Lauvåsen til Tryvang Øst (Tomløypa)

Dersom det trengs blir Blakersmorunden kjørt til slutt.

Følg med på http;skisporet.no/hedmark/Vinjevegen


Copyright © 2016. All Rights Reserved.