Vinjevegen

Svein Erik kjørte Grunnløypa i går, og den vil bli kjørt når det er nødvendig i romjula og nyttårshelga. ---yR spår heldigvis lite snø, men noe vind. Følg med på Skisporet. no Vinjevegen/Løvåsen Lyelag ønsker alle som skal feire jul og nyttårshelga på fjettet, en riktig god skijul!

yR spår snøvær og vind hele lørdag. Det blir derfor ikke tråkket eller kjørt spor. Søndag ser det bedre ut og da vil det bli tråkket med scooter og rulle flere steder. Vi prioriterer god såle slik at vi får gode løyper i jul-og nyttårskelga

Dersom værvarslet på YR nå kl. 17.30 spår riktig vær før lørdag, er det stor fare for at det ikke blir kjørt løyper eller tråkket løyper i morgen, lørdag. YR spår snø og vind hele lørdag. Det ser bedre ut for søndag ,og da vil det bli tråkket flere steder samt kjørt rulla.

Blakersmorunden er tråkket og slåddet, det samme er Saubua-Skarvbrua, og det er kjørt løyper fra Lauvåsen til Vinjevegen og Helaksetra. Håper at vi snart er ajour med alle traseene slik at det blir skikkelige løyper.


Copyright © 2016. All Rights Reserved.