Vinjevegen

Styreleder i Vinjevegen/Lauvåsen, Joar Hagen, har i dag vært i telefonisk kontakt med Ordfører EvenMoen i Stor-Elvdal kommune vedr. hytteturer og koronaepedemien.Ordføreren viste til regjeringen og helsemyndighetene sine tiltak for å begrense smitten ved blant annet å henstille til folk om ikke å dra på hytta i helga eller i nærmeste framtid. Alle bør holde seg hjemme uansett om en er i karantene eller ikke.

Styret i Vinjevegen/Lauvåsen Løypelag har i telefonmøte i dag den 13.mars fattet følgende vedtak:

ALL LØYPEKJØRING INNSTILLES INNTIL VIDERE I SOLIDARITET TIL BESTEMMELSEN VEDR. KORONAEPEDEMIEN OG HYTTETURER.

Svein Erik kjørte Grunnløypa i går, og den vil bli kjørt når det er nødvendig i romjula og nyttårshelga. ---yR spår heldigvis lite snø, men noe vind. Følg med på Skisporet. no Vinjevegen/Løvåsen Lyelag ønsker alle som skal feire jul og nyttårshelga på fjettet, en riktig god skijul!

yR spår snøvær og vind hele lørdag. Det blir derfor ikke tråkket eller kjørt spor. Søndag ser det bedre ut og da vil det bli tråkket med scooter og rulle flere steder. Vi prioriterer god såle slik at vi får gode løyper i jul-og nyttårskelga

Dersom værvarslet på YR nå kl. 17.30 spår riktig vær før lørdag, er det stor fare for at det ikke blir kjørt løyper eller tråkket løyper i morgen, lørdag. YR spår snø og vind hele lørdag. Det ser bedre ut for søndag ,og da vil det bli tråkket flere steder samt kjørt rulla.

Blakersmorunden er tråkket og slåddet, det samme er Saubua-Skarvbrua, og det er kjørt løyper fra Lauvåsen til Vinjevegen og Helaksetra. Håper at vi snart er ajour med alle traseene slik at det blir skikkelige løyper.

Sponsorer

 

tilskudd 2
 

andelseiere 3

private5

 


 

Geitryggen Hyttefelt 

kommuneskog3 thumb2

 

 N rbutikken Logo 200px

 

 

bs logo2013 4

stor elvdal bygg logo 240px

b-web3

hyttebutikken A

koppangauto org3

 

kiwilogo

perhagen org

 

XL BYGGkoppang2

coop prix2

 kaupangmobler41

sporten2

 tombjarne2019 250px

pergunnar 1c
 

austeng

miljoservice 240 v2

bootslogo

riisbilglass

byggi koppang rgb


Copyright © 2016. All Rights Reserved.