Vinjevegen

Årsmøte i Vinjevegen/Lauvåsen Løypelag SA 2019/2020 

Tid: 15. august 2020 kl. 16.00

Sted: Tryvangplassen

Sakliste

1. Konstituering

1.1 Godkjenning av de stemmeberettigede

1.2 Godkjennelse av sakliste

1.3 Godkjennelse av innkallingen

1.4 Valg av dirigent

1.5 Valg av sekretær

1.6.Valg av to til å underskrive protokollen

2. Årsberetning 2019-2020

3. Regnskap og balanse 2019-2020 (avvikende regnskapsår)

4.Budsjett 2020-2021

 

5. Innkomne forslag

6.Valg

Styreleder Joar Hagen har frasagt seg gjenvalg – ny leder velges

2 representanter til styret blant hytteeiere på Tryvang 

2 medlemmer av valgkomité

6. Avslutning

 

Vennlig hilsen

Styret

Årsmøtepapirer er sendt ut til de andelseiere vi har mailadresse til - er det flere som ønsker disse papirene så send forspørsel til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Styreleder i Vinjevegen/Lauvåsen, Joar Hagen, har i dag vært i telefonisk kontakt med Ordfører EvenMoen i Stor-Elvdal kommune vedr. hytteturer og koronaepedemien.Ordføreren viste til regjeringen og helsemyndighetene sine tiltak for å begrense smitten ved blant annet å henstille til folk om ikke å dra på hytta i helga eller i nærmeste framtid. Alle bør holde seg hjemme uansett om en er i karantene eller ikke.

Styret i Vinjevegen/Lauvåsen Løypelag har i telefonmøte i dag den 13.mars fattet følgende vedtak:

ALL LØYPEKJØRING INNSTILLES INNTIL VIDERE I SOLIDARITET TIL BESTEMMELSEN VEDR. KORONAEPEDEMIEN OG HYTTETURER.

Svein Erik kjørte Grunnløypa i går, og den vil bli kjørt når det er nødvendig i romjula og nyttårshelga. ---yR spår heldigvis lite snø, men noe vind. Følg med på Skisporet. no Vinjevegen/Løvåsen Lyelag ønsker alle som skal feire jul og nyttårshelga på fjettet, en riktig god skijul!

yR spår snøvær og vind hele lørdag. Det blir derfor ikke tråkket eller kjørt spor. Søndag ser det bedre ut og da vil det bli tråkket med scooter og rulle flere steder. Vi prioriterer god såle slik at vi får gode løyper i jul-og nyttårskelga

Dersom værvarslet på YR nå kl. 17.30 spår riktig vær før lørdag, er det stor fare for at det ikke blir kjørt løyper eller tråkket løyper i morgen, lørdag. YR spår snø og vind hele lørdag. Det ser bedre ut for søndag ,og da vil det bli tråkket flere steder samt kjørt rulla.


Copyright © 2016. All Rights Reserved.