Vinjevegen

I dag har vi begynt å høvle, og det betyr maskiner og løs grus i veien. Vi oppfordrer dermed alle til å kjøre sakte og ekstra-ekstra forsiktig, og ikke minst: Bruk hele veibredden, slik at grusen blir komprimert og får satt seg også ut mot kantene.

Dette er veldig viktig for at sluttresultatet skal bli så bra som mulig.

Vinden har løya en god del, og veien er brøyta og åpen fra Rv3 til Løvåsen.

Det er fortsatt meldt periodevis sterk vind i fjellet, så de som skal kjøre strekningen mellom brøytebommen og Løvåsen bør være forberedt på at drevsnø kan legge seg i veien enkelte plasser. Et tips kan kanskje være å følge med på værvarselet for Vinjevegen på yr.no for å unngå å kjøre akkurat når de forventer at det skal blåse aller mest.

Vinden har tatt seg opp på nytt, med det resultat at vi ikke klarer å holde veien åpen over fjellet mellom brøytebommen og Løvåsen. Det vil bli gjort nye forsøk i morgen, og vi legger som alltid ut oppdatering her med en gang vi har vurdert værforholdene. 

Veien er åpen mellom Rv3 og brøytebommen ved Tryvang.

Brøytetraktoren har brøyta seg over fjellet til Løvåsen, så veien er nå farbar. Merk at det foreløpig bare er brøyta EN bredde, så kjør ekstra forsiktig hvis dere møter biler.


Copyright © 2016. All Rights Reserved.