Vinjevegen SA

veien ikon3

Vinjevegen SA er et driftselskap som har ansvar for brøyting, drift og vedlikehold av Vinjevegen.

Vinjevegen er 35.5 km lang og går over fjellet fra Rv3 ved Nordstumoen i Stor-Elvdal til Friisvegen i Ringebu, med avstikkere ned til Løvåsen der Bjørsjøveien begynner. På våre nyheter finner du bl.a priser, veimeldinger og annen informasjon.


 

Løvåsdammen

Skrevet av Thore Lie
Kategori:

Demningen og veien forbi Løvåsdammen er reparert og man kan nå kjøre Vinjevegen fra Rv3/ Friisvegen helt fram til C-feltet på Løvåsen. 

Løvåsdammen

Skrevet av Thore Lie
Kategori:

Nå er søknaden om masseuttak innvilga og reparasjon av Løvåsdammen starter i mårra, tirsdag. Planen er at veien skal være klar før helga. Ny melding legges ut når jobben er gjort!

Friisvegen- Helak- Løvåsen

Skrevet av Thore Lie
Kategori:

Med unntak av dammen ved Løvåsvatnet er skadene på veien utbedra. Veien er åpen fra Rv3 til Friisvegen og ned frå Løvåskrysset til A- og B-feltet. De som skal til/ frå C-feltet må fortsatt kjøre Bjørsjøveien. 

Ta det rolig og kjør forsiktig!

Vinjevegen stengt ved Løvås-sætra

Skrevet av Thore Lie
Kategori:

Regnværet har ført stor vannføring og bekken ved Løvåsen har gravd ut veien så det er uframkommelig. De som skal til A-feltet må kjøre Vinjevegen, mens de som skal til B- og C-feltet må kjøre Bjørsjøveien. Dette gjelder til ny melding blir lagt ut!